- Blog-magazín o hodinkách -

Home Novinky SEW chystá letos jubilejní 10. ročník
NovinkyVýstavy

SEW chystá letos jubilejní 10. ročník

Desátý ročník SEW jistě zaujme
Desátý ročník SEW jistě zaujme

Veletrh výjimečných hodinek SEW (Salon Exceptional Watches) proběhne letos v listopadu, a to opět v Paláci Žofín. Desátý ročník slibuje v posunutém termínu větší množství vystavovatelů a několik velkých překvapení. Sérii přednášek opět okoření unikátní rozhovory a přednášky.

V pořadí 10. ročník největší výstavy hodinek ve střední Evropě, Salon Exceptional Watches – SEW, proběhne v posunutém termínu, a to na konci listopadu. Ve dvou dnech, pátek a sobotu 22. a 23. 11. 2024, přivítá milovníky horologie, sběratele hodinek a představitele špičkových hodinářských značek v historických sálech pražského Paláce Žofín. Stejně jako v předchozích letech budou nejenom v hlavním sále, ale i v přilehlých místnostech, prezentovány nejnovější modely náramkových hodinek z více než 8 zemí světa a chybět samozřejmě nebudou ani zástupci z České republiky a Slovenska. Na desátém ročníku bude rozšířena výstavní plocha a návštěvníci se také mohou těšit na několik velkých překvapení.

Během posledních let se výstava vyprofilovala a stala se klíčovou pro všechny, kdo obdivují hodinářské umění a jemnou mechaniku. Její expozice jsou živoucím odrazem bohaté historie a neustálých inovací v dynamicky se rozvíjejícím sektoru, jehož obdiv i u nás neustále roste. „Nedávno jsme se vrátili z Watches and Wonders a musím říct, že jsem nadšený z toho jaký je o SEW zájem a jaké značky a osobnosti máme již potvrzené. Na desátý ročník také chystáme několik velkých překvapení a změn. Doporučuji si tedy termín 22.-23.11. zapsat do kalendáře,“ řekl Jan Pokorný, ředitel výstavy SEW.


Veletrh SEW přitahuje s každým ročníkem přední světové značky – od renomovaných horologických domů po průkopnické start-upy. A ani letošní rok nebude jiný. Salon i letos nabídne unikátní možnost vstoupit do světa nezávislých hodinářů, jejichž řemeslné dovednosti a kreativní přístupy poskytují návštěvníkům fascinující vhled do současných trendů. Toto vnímání podpoří i cyklus přednášek Igora Siroty, šéfredaktora blogu Timeforum.cz, který se stejně jako v posledních letech, zasadí o zajímavý obsah a unikátní hosty.

Foto: SEW a Janka Sirotová

timeforum_logo_new_dark

Nejčtenější

Žhavá témata

Related Articles

Jak si na tom stojí švýcarský hodinářský průmysl
EditorialVýstavy

Falešný optimismus?

Zpráva FH, tedy Federation de ľ Industrie horlogere Suisse, říká čísly své...

Robot Albatros
NovinkyVýstavy

Robot na Designbloku „přiletěl“ s Albatrosem

Originalita a spojení hodinářského umění s uměleckým kumštem a jeho osobnostmi je vlastní...

Done Watches Mechanica B03 LE
NovinkyZaujalo nás

Done Watches: Sny nepočkají

O některých lidech se dá říct, že mají životopis jako z románu. V případě...

ZTage Hybrid-Original World
Novinky

ZTage: Savanna, Amazonia…

Možná bude matoucí, když řekneme, že na číselníku této novinky je napsáno...