- Blog-magazín o hodinkách -

Home Novinky Zaujalo nás Hublot: Ženský fotbal
Zaujalo nás

Hublot: Ženský fotbal

Nebudu se tvářit, že rozumím fotbalu, nebudu předstírat, že obdivuji chytré hodinky, a přece píšu o Hublot Big Bang e Gen 3. Proč? Protože považuji tyto smart watch za přitažlivé, stejně jako podporu hodinářské značky tomuto sportu za solidní.

Mistrovství světa ve fotbale žen 2023 (celkem 64 zápasů) má za sebou finále, které se odehrálo 20. srpna v australském Sydney. Časomírou byl Hublot a navíc všichni oficiální rozhodčí měli na zápěstích Hublot Big Bang e Gen 3. Celkem jich bylo 107 a z toho 94 žen. Takže se skutečně jedná o podporu žen ve fotbale. Ostatně Hublot měřil čas Mistrovství světa ve fotbale žen už v letech 2015 a 2019 v Kanadě a Francii. Tudíž nejde jen o rychlý marketingový tah, i když je pravdou že Hublot patří mezi hodinářské značky, které rády spolupracují s ambasadory.

Letos vytvořená edice chytrých hodinek má samozřejmě speciální funkce určené pro rozhodčí fotbalu. Jedna z nich, Španělka Alexia Putellasová (na obr.) se vyjádřila: Je privilegium jít na turnaj jako Hublot Friend of the Brand. Velmi děkujeme společnosti Hublot za pokračující podporu rozvoje ženského fotbalu.“

Přitažlivost této časomíry (poprvé v roce 2018) je jak v designu kopírujícím řadu Big Bang, tak v tom, že má pouzdro z bílé nebo černé keramiky o průměru 44 mm a výšce 14 mm. V něm je procesor Qualcomm Snapdragon WearTM 4100+, kompatibilní s operačními systémy Google Android i Apple iOS. Díky speciálním senzorům jsou v nabídce zajímavé funkce: sledování srdečního tepu, akcelerometr, gyroskop, nechybí senzor okolního světla, mikrofon, reproduktor, GPS, Bluetooth Wi-Fi ani platební konektivita NFC. Obrazovka má rozlišení 327 dpi. Z druhé strany, cena přes 100 000 Kč rovněž není nízká. Takže, co říkáte, je to góóól?

Foto: Hublot

timeforum_logo_new_dark

Nejčtenější

Žhavá témata

Related Articles

RGM 500-GMT a WT
NovinkyZaujalo nás

RGM: GMT + WT

Příliš mnoho zkratek, jak v názvu značky, tak i modelů hned vysvětlíme. Jméno...

Značka Behrens a její modely
NovinkyZaujalo nás

Behrens: Zvykejme si na Číňany

Dvanáct let existující značka už nejen našla cestu na evropský trh, účastnila...

Dílo vzniklé ze spolupráce s Konstantinem Chaykinem
VideoZaujalo nás

Behrens: Společný projekt s Konstantinem Chaykinem

Základ modelu čínské značky Behrens tvořil už ikonický Joker od Konstantina Chaykina,...

Amida Digitrend
NovinkyZaujalo nás

Amida: Příběh vášně

Skutečný začátek dnešní značky Amida se odehrál 24. dubna 1976 v hale číslo...